+36-70-502-66-77

© 2021 Nyír-Inzsellér Kft. All Rights Reserved.

Évtizedes földmérési szakmai
tapasztalat

Rólunk

A Nyír-Inzsellér Kft. története egészen a múlt századig nyúlik vissza, amikor is 1951-ben megalapították a Budapesti Geodéziai és Térképészeti Vállalatot, mely 1990-től Geodézia Rt., majd 1993-tól Geodézia Zrt. néven működött.

Az ottani, Budapesti Városmérési osztályhoz tartozott 1955-től a Nyíregyházi osztály, amit 1960-ban a Debreceni 4-es osztályhoz csatoltak Nyíregyházi Kirendeltség néven, majd ebből 1979-ban nőtte ki magát a Nyíregyházi 5-ös osztály, mely egészen a Geodézia-Kelet Zrt. 2017-es megalakulásáig működött ekképpen.

2021-ben végül létrejött a Nyír-Inzsellér Kft. mely az elődök több évtizedes tudásából táplálkozva, emellett a legmodernebb eszközök használatával végez különböző geodéziai feladatokat.

Tapasztalatunkat alátámasztja, hogy cégünk jelenlegi munkatársai közül 5 fő már a 90’es évektől velünk dolgozik, a magas technikai felszereltség pedig hozzájárul, hogy a földmérő tevékenységet a lehető legmagasabb minőségben végezhessük.

Hogy miféle zsellér az az inzsellér? Erre a kérdésre azt a feleletet adták Emmának, hogy „olyan ember, aki a földet méri”. (Jókai Mór)

Munkatársaink

Dányi József

Dányi József

Ügyvezető igazgató

Fabu Csaba

Fabu Csaba

Termelési igazgató

Irodisták

Irodistáink

Hajdu Edith Laura, File Rebeka, Palánkiné Bakai Veronika, Kócsák Gabriella Zenóbia, Királyné Bíró Anita

Földmérők
Földmérők

Földmérőink

Varga Ádám Ferenc, Mikita Lóránt, Frank Zoltán, Kanyuk András, Nagy Levente, Király István, Szatvári László, Oszlánszki József, Boros Mihály Bence, Hollik Krisztián